köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Vid beställning på MobilSafari.se får du en orderbekräftelse via e-mail, har du inte fått någon bekräftelse vänligen kontakta oss.

Betalningssätt finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Varan skall vara oanvänd och i original förpackning. Original förpackningen skall vara oskadd annars gäller inte ångerrätten. Om varan eller förpackningen skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garantier och service

Vi följer konsumentköplagen och lämnar minst 6 månaders garanti på alla produkter. Denna garanti gäller inte vid vanvård eller onormal användning av varan och/eller olyckshändelse efter det att du har fått varan t.ex. tappat den på mark/golv.

Privat Policy

”När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.”

Leveranser

Vi skickar de flesta varor med Posten som 1:a klass brev. Tunna paket levereras direkt till brevlådan. Paket tjockare än 3cm hämtar du på närmsta postuthämtningsställe. Större och tyngre paket lämnas på uthämtningsställe.

Ej uthämtade paket

För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 250:-

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,
om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.

Vid utskick av ett första byte debiteras ingen en expeditions- eller fraktkostnad därefter tillkommer kostnader för frakt. Om en vara är felaktig eller felexpedierad står vi för både retur- och ersättningsfrakten.

 

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lämna ett svar

nitton − tretton =